Τριήμερη εκδρομή της Α΄ Λυκείου στον Βόλο

Οι μαθητές και μαθήτριές μας της Α΄ τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν το τριήμερο 13 ως 15-04-2024 εκδρομή στην περιοχή του Βόλου. Μπορείτε να ενημερωθείτε, εν συντομία, για τις δράσεις στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά μας.

Σάββατο 13/04/2024

Αναχωρήσαμε στις 8:00 το πρωί από το σχολείο με προορισμό τον Βόλο. Κάναμε μία μικρή στάση για ξεκούραση και καφέ έξω από την Λάρισα και πριν φτάσουμε στον Βόλο επισκεφθήκαμε τον Αρχαιολογικό χώρο του Διμηνίου με τον νεολιθικό οικισμό που βρίσκεται πάνω σε λόφο σε απόσταση 3km από τον Βόλο στις βορειοδυτικές παρυφές σημερινού χωριού Διμήνι.

Οι μαθητές μας στον Αρχαιολογικό χώρο του Διμηνίου

Άφιξη στο ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα, ξεκούραση, δείπνο στο ξενοδοχείο και ακολούθησε βραδινή έξοδος στο κέντρο της πόλης.

Κυριακή 14/04/2024

Φάγαμε πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρήσαμε για το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου στο οποίο υπάρχουν κυρίως εκθέματα από ανασκαφές στο Διμήνι όπου είχε προηγηθεί επίσκεψη την προηγούμενη ημέρα.

Οι μαθητές μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου

Στην συνέχεια αναχωρήσαμε για δύο γραφικά χωριά του Πηλίου. Την Μακρυνίτσα και την Πορταριά. Παραμείναμε από 2 ώρες στο κάθε χωριό, περιηγηθήκαμε στα γραφικά καλντερίμια, απολαύσαμε την θέα του Βόλου και του Παγασητικού κόλπου, φάγαμε και περπατήσαμε μία μικρή απόσταση στο μονοπάτι των Κενταύρων.

Η Πύλη που οδηγεί στο μονοπάτι των Κενταύρων

Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, βραδινό γεύμα στο ξενοδοχείο και βραδινή έξοδος σε κλαμπ της πόλης.

Δευτέρα 15/04/2024

Φάγαμε πρωινό στο ξενοδοχείο, περιηγηθήκαμε στην πόλη μέχρι το μεσημέρι, αναχωρήσαμε το μεσημέρι για Θεσσαλονίκη και με μια μικρή στάση για ξεκούραση επιστρέψαμε στον χώρο του σχολείου στις 7:00 το απόγευμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *